Nye kørelys til min bil

Som de fleste af jer allerede ved, er miljøet et vigtigt emne for mig. Derfor vælger jeg at købe produkter, der ikke påvirker miljøet negativt. Siden jeg fandt ud af kørelys, er jeg begyndt at indse, hvordan belysningsindustrien påvirker den globale opvarmning og CO2-stoppet i atmosfæren. Jeg kører min bil (Volkswagen e-Up) meget, fordi jeg arbejder næsten 40 km væk fra mit hjem, hvorfor jeg valgte at købe en elbil. Den anden dag indså jeg, at jeg måske også skulle montere et par kørelys på min bil i stedet for at bruge de gamle halogenlamper, der blev givet til mig af min søster. Jeg kiggede rundt i mange dage for at finde en passende lysstang, og det var ikke det nemmeste. Men jeg formåede endelig at finde en leverandør i Sverige, som kunne sende produktet til Danmark til en meget billigere pris end de lokale danske leverandører. Et godt råd til danske folk, der forsøger at bestille fra Sverige, er, at du skal finde ud af, hvad de præcise ord på svensk er for det egentlige produkt, da der er en hel del forskelle mellem sprogene. I Sverige kaldes en led bar, ljusramp,  og priserne er generelt omkring 20% ​​billigere på grund af valutaen.

Plads og gårdsbelysning

Jeg havde også brug for et nyt plads og gårdsbelysning for min onkels garage Jeg huskede pludselig, at jeg havde brug for at købe nye lys til min onkel, han har en garage med dårlig belysning, så jeg besluttede at købe ham et 230V gårdsbelysning, der ville hjælpe ham ud, når han parkerer bilen om natten. Jeg måtte betale lidt mere, end jeg havde planlagt, men det er sådan, det normalt er, når du handler online. Jeg tror de fleste af mine læsere ved, hvad jeg mener med det. Jeg kan virkelig anbefale Ljusgiganten, som er en svensk butik, der sælger alle former for ledede produkter, men sørg for at sammenligne priserne før, fordi det ikke altid er overkommeligt at købe fra Sverige.