Asterne

Hvor finder jeg en butik der tilbyder økologiske tørklæder? Økologiske tørklæder bliver mere og mere populære. Det naturlige økologiske bomuld anvendes især til tørklæder. Indfarvningen af bomuld foregår ved farver udvundet af naturlige ting hentet fra planter og insekter.  Økologiske bomuldstørklæder er behagelig og have på huden – blødt og dejligt. I Fashionteam.dk lægger de vægt på at det er muligt at træffe et valg. Så økologiske tørklæder er et naturligt valg at have på hylderne. Måske er det det bedste tip jeg fået til en webshop som sælger smarte tørklæder. Det er klart her jeg skal købe mit næste tørklæde også når det skal være et tørklæde af økologisk bomuld.

Økologiske tørklæder

Det er en meget lille del af tørklæderne der sælges som er lavet af økologisk bomuld, men forespørgselen stiger og stiger. Produktionen af økologiske varer er dyre og det betyder en lidt højere pris på økologiske tørklæder, men i Fashionteam har vi lavet en super aftale med vores leverandør som gør at prisen på økologiske tørklæder er på niveau på andre tørklæder. Vi kan garantere at økologiske tørklæder er et hundrede procent økologisk. Holder farven så på de økologiske bomuldstørklæder. Ja, farven holder super godt økologiske bomuldstørklæder. I fashionteam.dk er de økologiske tørklæder udvalgt ud fra efterspørgsel fra vores kunder. De nye økologiske tørklæder bliver præsenteret under ”Nyheder” efterhånden som vi får dem på lager. Tørklæder af økologisk silke er også at finde i webshoppen. Dejlig blød økologisk silke tørklæde.